Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün’e izleyiciler sahip çıktı!

8. Gün’e izleyiciler sahip çıktı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin yeni başlayan iddialı dizisi 8. Gün’ün 2. bölüm ilk sahne videosuna yorum yağdı.

Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy ve Cem Davran’ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.

Yayınlanan 1. bölümüyle beklenenin altında kalan diziye izleyenler sahip çıktı.

“Çukur’u  bıraktım, buraya geldim!”, “Böyle bir dizi reyting kurbanı olmamalı!”, “Sonunda seveceğim türden bir dizi geldi!”, “Lütfen reyting kurbanı olmasın!”, “ATV bu diziye sahip çıkmalı!” gibi yorumlar yapan izleyenler diziyi beğendiklerini dile getiriyorlar.

8. Gün'e izleyiciler sahip çıktı! 7

Dizinin konusu:

Yazılım Mühendisi Şehnaz önemli projeler yürütmektedir ve devlet adına kritik bir bilgisayar programı yazmıştır. Programdan haberdar olan yabancı ülke istihbaratları vakit kaybetmeden bu programı ele geçirmek isterler. Buna izin vermemek için elinden geleni yapan Şehnaz kısa bir süre sonra şüpheli bir uçak kazasında hayatını kaybeder. Bahar annesinin ölümünden şüphelenir ve ardındaki sır perdesini aralamak ister. Annesinin önemli projelerinden haberi olsa da bu çapta büyük bir program yazdığından haberi yoktur. Şehnaz bu programdan kızına dahi bahsetmemiştir. Bahar annesinin ölümünü araştırırken karanlık güçler de Bahar’ın peşindedir.

İşte 2. bölüm ilk sahne videosu: