Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi fırtınası reytingleri nasıl etkiledi? Kadın, Ufak Tefek Cinayetler’e ne oldu?

Mehmed Bir Cihan Fatihi fırtınası reytingleri nasıl etkiledi? Kadın, Ufak Tefek Cinayetler’e ne oldu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Kanal D’nin uzun süredir ekrana gelmesi için hazırlık yaptığı ve merakla beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi sonunda dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı dizinin, Salı akşamları reyting listelerini nasıl etkileyeceği büyük merak konusu olmuştu.

Uzun süre önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı tahtından indiren kadın ağırlıklı iki dizi, ilk sıralara geçmişti. Fox’un Kadın dizisi ve Star’ın Ufak Tefek Cinayetler dizisi listenin ilk sıralarında yer alıyordu. Mehmed Bir Cihan Fatihi gibi bir dizinin nasıl bir sonuç ortaya çıkaracağı merak ediliyordu.

İlk bölümüyle Mehmed, listeyi zorlamaya başladı ama Kadın dizisini de tahtından edemedi.

Total ve AB kategorilerinde Kadın birinciliği kimseye kaptırmadı. İşte dün akşam (20 Mart Salı) reyting tablosunun sonucu:

Total:
1. Kadın,
2. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
3. Mehmed Bir Cihan Fatihi
4. Ufak Tefek Cinayetler
5. Kadın (Özet)

AB:
1. Kadın
2. Ufak Tefek Cinayetler
3. Mehmed Bir Cihan Fatihi
4. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
5. Kadın (Özet)

Sosyal medyaya ise Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi damgasını vurdu. En çok konuşulanlar arasında ilk sırayı Mehmed aldı. 2. sırada ise Ufak Tefek Cinayetler vardı. TRT1’de ekrana gelen Kurtlar Vadisi Vatan filmi 3. sırada, Kadın 4. ve Eşkıya Dünyaya 5. sırada sosyal medyanın çok konuşulanları listesindeydi.