Ana sayfa Günlük Burç Yorumları 8 Mart Cuma Başak Burcu Günlük Yorumu

8 Mart Cuma Başak Burcu Günlük Yorumu

tarafından ker_def

8 Mart Cuma günlük burç yorumunuzda neler var? Gezegenlerin hareketleri burcunuzu nasıl etkileyecek? Uranüs ve Merkür’ün yeni dönüşümleri hayatlarımızla neleri getirecek? Bugün şanslı mı yoksa şanssız mısınız? Kısacası burcunuz size ne diyor? Burç yorumlarında aşk sağlık ve para konularında bugün sizler için hangi konular öne çıkıyor?

Ünlü astrologlar Hande Kazanova, Nuray Sayarı, Şenay Devi, Emine Akkaya, Aygül Aydın, Su Karakuş, Filiz Önkol burç yorumlarıyla takipçilerine yol gösteriyor…

Sizler için astrologların genel değerlendirmelerinden 8 Mart Cuma günü için Başak burcu yorumunu derledik:

İş yaşamınızda oldukça dirayetlisiniz… Yılmak ve yorulmak nedir bilmiyorsunuz. Amirleriniz de sizin bu durumunuzdan çok memnun.

Adeta iş konularında parlıyorsunuz ve çevrenizden büyük takdir topluyorsunuz.

Aşk hayatında sizin için en kötüsü çekimser kalmanız. Net olmaya gayret edin, hiçbir konuda çekimserlik sergilemeyin. Partneriniz sizin zayıf birisi olduğunu düşünmesin. Birlikte hareket ederek onu mutlu edebilirsiniz.

Sinirleriniz hemen bozulabilir. Bir eleştiri bile sizin sinir sisteminizi harap edebilir. Tartışmalar da sizi kötü bir pozisyona getirebilir. Bunlara dikkat etmelisiniz.