Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 59. bölüm ön izleme yayınlandı!

Kalk Gidelim 59. bölüm ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, 59. yeni bölümüyle TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Onur Seyit Yaran, Nilay Deniz, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin 23 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde dal ailesi üçüncü ortağın peşine düşüyor. Peki dizinin 59. yeni bölümünde başka hangi detaylar yaşanacak. Yeni bölümden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisine yeni bir karakter geliyor…

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna bir karakter daha katılıyor.

Staff Film, imzalı dizinin oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Kalk Gidelim dizisinin deneyimli oyuncu kadrosuna ünlü bir isim daha katılacak. Geçtiğimiz haftalarda diziye katılan Nilay Deniz’in hayat verdiği Nehir karakterinin babası ‘Ali Demir’ rolü için yapım şirketi usta isim arayışına girdi.

Dizinin akışını değiştirecek karakter için Erdal Özyağcılar, Altan Erkekli ya da Sinan Albayrak üzerinde duruluyor. ‘Ali Demir’ rolünü kimin canlandıracağı sır gibi saklanırken karakterle ilgili dizinin gidişatını derinden etkileyeceği gelen dedikodular arasında.