Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’ı şoke eden laf!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal’ı şoke eden laf!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Hafta içi her gün Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının yeni haftasının ilk gününde, bir kayınvalidenin sözü, Zuhal Topal’ı şoke etti!

Yeni kayınvalidelerden Fatma Hanım, bazı şeyleri yiyemediği ile ilgili bir açıklamada bulununca, ev sahibi Sevim Hanım, yemek seçen insanların programa neden katıldığını anlayamadığını söyledi.

Topal’ın “Çok güzel bir şey söylediniz” diyerek desteklediği bu konuşmanın ardından, Fatma Hanım’ın sözleri, izleyenleri de Zuhal Topal’ı da çok şaşırttı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal'ı şoke eden laf! 7

İlk günün ana yemeğinde somon balığının olmasıyla ilgili olarak balık sevmediğini, sadece hamsi yiyebildiğini belirten Fatma Hanım, “Kırmızı et de yiyemiyorum. Eti yerken et beni yiyor sanıyorum” sözleriyle çok şaşırttı.

Zuhal Topal’ın bu sözleri duyduktan sonraki şaşkınlığı, yüz mimiklerine de yansıdı. Topal, “Anlamadım! Et beni yiyor nedir? Niye yani? Yolunuz yamyamlarla falan mı kesişti?” şeklinde bir söylemde bulundu.

Fatma Hanım, küçükken kurban kesildiğini izledikten sonra et yiyemediğini belirtti ama “Et beni yiyor sanki” söylemiyle de herkesi şaşırttı.