Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk 3. bölümde evlilik sözleşmesi krizi komediye dönüşüyor!

Afili Aşk 3. bölümde evlilik sözleşmesi krizi komediye dönüşüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un oynadıkları Afili Aşk dizisi, 3. bölümüyle 26 Haziran Çarşamba akşamı ekranda olacak.

Dizinin yeni bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı. Kerem’in annesinin ısrarıyla ortaya çıkarılan evlilik sözleşmesi kriz yaratacak!

Kerem, Ayşe’ye evlilik sözleşmesi imzalatmak istiyor ancak beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kalıyor!

Kerem ve Ayşe tüm engellere rağmen evleniyor. Bu evliliğe başından beri karşı olan Kerem’in annesi ise ortaya bir evlilik sözleşmesi atıyor. Kerem’den evlilik sözleşmesini Ayşe’ye imzalatmasını istiyor. Kerem, bu teklifi Ayşe’ye sunduğunda ise olanlar oluyor. Ayşe bu karara uymuyor ve evlilik sözleşmesini reddediyor.

Ceyda ise bu ani evlilik kararının altındaki gerçek sebebin peşine düşüyor! Peki Ceyda, gerçekleri öğrenebilecek mi?

Öte yandan Sabri, mahallenin delikanlılarıyla birlikte kız kaçırma planlarına soyunuyor ancak onu sürpriz bir son bekliyor…

İşte Afili Aşk 3. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ayşe’nin söylediği yalan nasıl son bulacak?

Ayşe’nin söylediği yalan başta Kerem olmak üzere herkesin hayatını etkiler. Aile meclisi kurulur ve karar verilir. Ayşe ve Kerem evlenecektir.

Bu olaylardan sonradan haberi olan Kerem ise kendini aklama derdine düşer ama oğlunun çapkınlıklarından bıkıp usanmış olan babasını ikna edemez. Kerem bu işten kurtulmak için her yolu deneyecektir.

Kerem kendi oyununu kurmaya karar verir. İsteme gecesi üst üste gelen sürprizler ise herkesi şok edecektir.