Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 85. bölüm 3. fragmanı yayınlandı!

Savaşçı 85. bölüm 3. fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin ve Müjde Uzman’ın başrollerinde yer aldığı Savaşçı dizisinin 85.yeni bölümü 8 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 4. sezonu ile ekrandaki yolculuğuna devam eden Savaşçı dizisinin 85 yeni bölümünden 3. fragmanı, yeni görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Peki sizleri neler bekliyor? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Markus’un elinden alınan Doğan birden fenalaşır ve kendinden geçer. Kılıç Timi Doğan’ı kaybetmekle karşı karşıya kalırken, Turan Timi ise Velid’in içinde olduğu aracın yolunu kesmiştir. Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa dahil, herkesi şaşkına çevirir.

Bu arada karargaha, Türkiye’ye gelmek için yola çıkan Doğu Türkistan’lı bir grup soydaşımızdan, haber alınamadığı bilgisi gelir.

Kutalmış Paşa, Turan Timi’ni kafileyi bulup, Türkiye’ye getirmesi için görevlendirirken, Çiğdem Teğmen de bu göreve talip olur.

Fakat Turan Timi soydaşlarımıza ulaşmak için canını dişine takıp ilerlerken, Sara’nın uluslararası bağlantılarından elde ettiği önemli bir bilgi, olayların seyrini değiştirecek.

Turan Timi’ni ortadan kaldırmak isteyen Markus’un eline büyük bir koz geçmesini sağlayacaktır.