Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Furkan Andıç, sokakta ensesine fena bir tokat yedi!

Furkan Andıç, sokakta ensesine fena bir tokat yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da yayınlanan Zeynep Ocak’ın hazırladığı Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programının konuğu Her Yerde Sen dizisinin ünlü ismi Furkan Andıç oldu. Dizisinin finalinin ardından dinlenmeye çekilen ünlü oyuncu, programda keyifli sohbeti ile dikkat çekti.

“Kalabalık bir semtte rahat rahat gezebiliyor musun?” şeklindeki bir soruyu yaşadığı olay ile anlatan Furkan Andıç, İstanbul Galata’da oturduğu sırada birisinin arkasından ensesine tokat attığını ve sarsıldıktan sonra hemen hışımla ayağa kalktığını anlattı.

Ancak karşısında Mersinli bir vatandaş vardı ve 65-70 yaşlarındaki kişinin “Ben seni tanıyorum” diyerek sevgisini gösterdiğini anlatan Furkan Andıç, yediği tokadı içine yediremediğini anlattı.

Andıç, vatandaş ile fotoğraf da çekildiklerini ve sıkıca sarıldığını ama yediği tokadı da unutamadığını “Yediremedim, içimde kaldı” sözleriyle ifade etti.

Andıç, “Biz de var bu, milletimiz çok samimi olduğumuz için bu arayı kaçırıyoruz.Bazen ben de yapıyorum, yalan yok” şeklinde konuştu.

Videodan Andıç’ın katıldığı programı izleyebilirsiniz.