Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde şapşallık nasıl olur, onu izleyeceksiniz!

Yasak Elma dizisinde şapşallık nasıl olur, onu izleyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisini 61. bölümü 16 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay ve Barış Kılıç’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü izleyicileri şaşkınlığa uğratacak anlarla dolu…

Yasak Elma 61. bölümden 2. fragman yayınlandı. 2 şapşallık örneği de ortaya çıkmış oldu.Zehra, Halit Can’ı sokakta gezdirmeye çıkartıyor. Yıldız ona nasıl emanet ettiyse artık… Zehra, selfie çekeyim derdine düşerken Halit Can yerine başka bir bebeği eve getiriyor.

Bir diğer şapşallık örneği ise Şahika’ya tuzak kuran Ender ve Yıldız’dan gelecek. Restoranda Şahika’ya tuzak kurmak isteyen ikili, eğlenceli halleriyle Yasak Elma takipçilerini güldürecek. Yıldız’ın şapşal hareketlerine şaşıracaksınız.

Yıldız’ı eski bölümlerde daha akıllı bulan izleyiciler,”Şimdi salaklaştı, böyle değildi Yıldız” yorumları yapıyor. Halit’en evde sesinin gür çıkmasına neden olan Halit Can vakası da izleyicilere farklı duygular yaşatacak.

Şafak Pekdemir ve Eda Ece, başarılı performansları ile yeni bölümde dikkat çekecekler. Videodan 61.bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.