Ana sayfa Sosyal Medya Ece Uslu’dan buruk bir veda mesajı!

Ece Uslu’dan buruk bir veda mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sevgili Geçmiş dizisinde başrolde yer alan isimlerden birisi de Ece Uslu… Ünlü oyuncu İzmir’in Urla ilçesinde çekimlerin yapılması nedeniyle bir hayli mutlu olmuştu. Hem iş hem tatil fırsatları demek olan Sevgili Geçmiş dizisinde keyifle çalıştı. Ancak dizinin reytinglerde beklentilerin altında kalması hesapta yoktu.

Sevgili Geçmiş dizisi  8. bölümü ile birlikte 13 Aralık Cuma akşamı izleyicilere veda edecek. Dizi nasıl bir final yapacak, hayranlar merakta. Ece Uslu ise buruk bir veda mesajı paylaştı.

Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü oyuncu, “Her bitiş bir başlangıçtır” ifadesini kullandı. Uslu, sette güzel insanlarla tanıştığını, zorlu ve sıkıntılı günlere rağmen her kesin güler yüzlü ve sevgi dolu olduğuna değindi.

Mutlu olduğu bir ekip ile çalıştığı için kendisini şanslı hissettiğini anlatan oyuncu, teşekkürlerini sundu.

Ece Uslu'dan buruk bir veda mesajı! 7

İşte Ece Uslu’nun instagram’dan paylaştığı veda mesajı:

‘HER BİTİŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR’

O kadar güzel ve birbirinden özel insanlarla tanıştım ki @dizisevgiligecmis setinde, her birinin ismini sayamayacağım ama zaten hepsi kendilerini biliyorlar…. çok zorlu ve sıkıntılı günlerimize rağmen hep güler yüz ve sevgi dolu geçti günlerimiz güzel kalpli pozitif insanlar sayesinde… @dizisevgiligecmis 8. Bölüm final yapsak da içinde olmaktan çok mutlu olduğum bir ekiple çalıştığım için kendimi yine çok şanslı buluyorum. Bana öğrettiğin herşey için çok ama çok teşekkür ederim Sevgili Geçmiş! ❤️????

Cuma @startv saat 20:00’de 8. final bölümümüzle sizlerle birlikte olacağız.