Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’ın kamera arkasında Çağlar Ertuğrul’un küfürlü sözü olay!

Afili Aşk’ın kamera arkasında Çağlar Ertuğrul’un küfürlü sözü olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk dizisinin kamera arkasında eğlence büyük! Yaz ekranında bu yana izleyicilerle buluşmakta olan Afili Aşk dizisi, Kanal D’nin güç kaybeden yapımlarından birisi.. Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı romantik komedi dizisinin 28 bölümü ekranda yer aldı.

29.bölümüyle 15 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Afili Aşk dizisinin kamera arkasında da çok eğlenceli detaylar var. Oyuncular set arkasında öyle eğlenceli anlar yaşıyor ki, zaman zaman gülmekten diziyi çekmekte zorlanıyorlar.

Youtube’da yayınlanan kamera arkası görüntülerindeki eğlenceli anlara dizi hayranları da büyük ilgi göstermekte. Yeni yayınlanan görüntülerde Çağlar Ertuğrul’un küfürlü (s….r g.t) sözü ise hayranların dikkatinden kaçmadı. Videoda bulabilirsiniz.

İşte Afili Aşk dizi setinde bugüne kadar yaşanan en dikkat çekici kamera arkası görüntüleri:

Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)