Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin kabusu geri döndü!

Hercai dizisinin kabusu geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mardin’in Midyat ilçesinde çekimlerine devam edilen atv’nin sevilen dizisi Hercai de zorlu şartlar oyuncuları bir hayli zorlamaya başladı. Hava sıcaklığının hızla düştüğü ve soğuk havanın da egemen olduğu Midyat’ta set ekibi kış aylarının çetin şartları ile boğuşuyor.

Hercai’nin çekimleri de kış aylarında başlamıştı ve ekibin ne kadar zorlandığı da Dizi TV programındaki kamera arkası görüntülerine yansımıştı. Benzer bir durumun sette yeniden kendini gösterdiğini söyleyebiliriz.

Reyyan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ebru Şahin, “Kış geldi ve çok soğuk, gerçekten çok soğukta çalışıyoruz. Bizi çok fazla zorluyor.Çünkü, olmaması gereken sahnelerde bile dişlerimizi tutmakta zorlandığımız yerde çok sıkıntı yaşıyoruz. Bir şekilde ilerliyor” diye konuştu.

Şahin, geçen yılki tecrübeden sonra bu yılı daha iyi atlatmakta olduklarını da sözlerine ekledi. Aşk dolu bölümlerin dizide bir süre baskın şekilde yer alacağını anlatan Ebru Şahin,Reyyan ve Miran cephesinde güzel gelişmelerin yaşanacağı müjdesini verdi.