Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde finale doğru çok güzel bir sürpriz var!

Kadın dizisinde finale doğru çok güzel bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Kadın dizisi, 3. sezonuyla birlikte ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Özge Özpirinçci, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu, Hümeyra, Şerif Erol gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin son 2 bölümü kaldı.

28 Ocak Salı günü yayınlanacak olan 80. bölümden ilk görüntüler ortaya çıktı. Raif ile Ceyda’nın aşkı, evliliğe mi gidecek? Raif, sandalyesinden düştü ama aslında diz çökmek içindi. Çünkü Ceyda’ya evlilik teklif etti. Bu da çok ilginç bir sahne ile gösterildi.Fragmandan izleyebilirsiniz.

Ceyda ve Raif, son dönemde dizinin itici gücüydü…Finale son 2 bölüm kala izleyicilerin istekleri gerçek mi olacak merak ediliyor. Raif ve Ceyda evlenir ise Kadın dizisinin finali de unutulmazlar arasına bu açıdan da katılacaktır.

“Kusura bakma bu kadar diz çökebiliyorum” diyen Raif’un bu sözü ve tavrı da izleyicileri çok mutlu etti. Dizinin daha önce final yapmasını isteyenler Raif ve Ceyda’nın bu hallerini görünce daha fazla izleyemeyecekleri için şimdi hayıflanıyor.

Kadın 80. bölüm fragmanı: