Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde izleyiciyi endişelendiren gelişme!

Mucize Doktor dizisinde izleyiciyi endişelendiren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinin 22.yeni bölümü 13 Şubat Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkacak.Taner Ölmez’un başrollerinde yer aldığı dizide, geçtiğimiz bölüm virüse yakalanan Ferman’ın kurtulması büyük sevinç yaşatmıştı.

Ali Vefa, yeni bölümde Ferman’dan sevdiği kişi konusunda destek görüyor.Aynen abi-kardeş gibiler. Birbirleri ile dertleşiyor ve birbirlerine taktikler veriyorlar. Nazlı ile arkadaş gibi yapmak durumunda kalan Ali Vefa, bu işleri nasıl başaracak merakla bekleniyor. Ferman, bu kafası karışık kişinin Nazlı olduğunu da öğrenecek.

Dizinin hayranları Nazlı nedeniyle Ali Vefa ile Ferman arasındaki yakınlığın bozulmasından endişe ediyor. Ali’nin bir gün Nazlı’nın Ferman’a aşık olduğunu öğrendiğinde nasıl bir tepki vereceği de merak konusu oldu.

Dizinin hayranları Ali Vefa’ya yaklaşmayan Nazlı’ya da kızgın. “Nazlı’nın iyi bir derse ihtiyacı var” diye yorum yapan dizi hayranları, Ali Vefa’ya aşık olacak bir kadın olsa, Nazlı’nın kendine geleceğini de düşünüyor.

İşte 22. bölümden 1.fragman: