Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da izleyicilerin istediği oldu!

Bir Zamanlar Çukurova’da izleyicilerin istediği oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Kerem Alışık’ın canlandırdığı, özlü sözleriyle fenomen olan Fekeli karakterinin rahatsızlanması, ‘acaba ölecek mi’ endişesine yol açmıştı. Birçok dizi hayranı Fekeli’nin ölmesini istemediğini, bu karakteri çok sevdiklerini belirten yorumlarda bulunmuştu.

Behice sayesinde kurtulan Fekeli’nin karakteri dizinin en kritik konumundaki karakterlerinden birisi. İzleyici sevdiği bu karaktere bir şey olmasını istemiyor. Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice karakteri de bu hareket ile izleyici gözünde “iyi bir şey yaptı şükür” dedirtti. Ancak izleyiciler “Behice’ye kalacak adam” diyerek de Fekeli ile evlenebilecekleri tahmininde bulunuyor.

Demir ise hem Yılmaz hem Müjgan hem de Fekeli’den bıktı. Müjgan’ın hem kocası Yılmaz’a hem de Züleyha’ya laf sokmaları devam ediyor. Demir de iyice çıldırıyor. Hünkar karakterinde Vahide Perçin’in de muhteşem performansına sosyal medyada izleyicilerden büyük takdir var. “Oynamıyor adeta yaşıyor” diyen dizi hayranları Perçin’e övgülerde bulunmakta.

Dizinin 55.yeni bölümü 13 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak.Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.