Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz hayranlığının geldiği nokta muazzam!

Alp Navruz hayranlığının geldiği nokta muazzam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamlarına damga vuran yapımlardan birisi de artık Zümrüdüanka… Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ı buluşturan dizinin 3. bölümü 8 Şubat Cumartesi günü yayınlandı. İlk 2 bölümü de büyük beğeni toplayan Zümrüdüanka, dün akşamki 3. bölümünün aldığı başarılı reyting oranlarıyla da artık güçlü bir şekilde devam edebileceğini kanıtladı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ardından Elimi Bırakma’da müthiş performanslar sergileyen Alp Navruz, pek de dinlenmeden yeni dizisine başlamıştı. Zümrüdüanka’nın 3. bölüm reytingleri ünlü oyuncuyu da çok mutlu etti. Twitter hesabından paylaşım yapan Navruz, tüm hayranlarına teşekkür etti.

Zümrüdüanka totalde ve ABC1’de 2. sırada yer alırken, AB’de de 4. oldu. Elde edilen sonuçlar çok iyi ve Kuzey Yıldızı dizisinin de hem AB hem de ABC1 grubunda ensesinde yer alıyor. Total grubunda Kuzey Yıldızı güçlü konumunu sürdürüyor ama Zümrüdüanka da iyi bir şekilde geliyor.

Fox TV dizisinin elde ettiği bu başarının arkasında Alp Navruz hayranlarının etkisi de büyük. Oyuncunun sıkı bir takipçi kitlesi var ve her projesinde yanında yer alıyorlar. Bunu Zümrüdüanka dizisinin sosyal medyada dün akşam elde ettiği yüksek ileti sayısından da anlayabilirsiniz.