Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı, Çukur’u yendi! Şimdi Zümrüdüanka Kuzey Yıldızı’nı zorluyor!

Sefirin Kızı, Çukur’u yendi! Şimdi Zümrüdüanka Kuzey Yıldızı’nı zorluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur’un yaşadığı büyük sorun, Kuzey Yıldızı’nı da tehdit ediyor! Show TV diziler konusunda ‘az ama öz olsun, reytingi güçlü olsun’ diyen bir kanal. Uzun zamandır da bu politikaları sayesinde dizileri uzun süreçli oluyor.

Çukur, 3. sezonuyla ekranda ve fırtınalar estirmeyi sürdürüyor. Ramo, salı akşamlarına damgasını vurdu ve yoluna devam edeceğini gösteriyor. Zemheri çok başarılı bir yapım ama ekranda tutunması zor. Gün değişikliği şart gibi duruyor. Kuzey Yıldızı da Cumartesi günlerinin birincisi olan bir yapım.

Show TV’nin en iddialı dizisi Çukur, artık Star TV’nin yeni dizisi Sefirin Kızı’na birinciliği kaptırmış durumda. Geri alması neredeyse imkansız. Çünkü rakibi her hafta vites yükseltiyor. Çukur ise yerinde sayıyor…

Bir diğer güçlü ve birincilik alan dizi de Kuzey Yıldızı. Ancak Zümrüdüanka geldi geleli Kuzey Yıldızı’nın havasını biraz bozdu.İlk 3 bölümde kendisini izleyiciye sevdiren Zümrüdüanka biraz da Alp Navruz’un büyük etkisiyle zirveyi zorluyor.

Çukur nasıl ki birinciliği Sefirin Kızı’na kaptırdı ve artık ikinciliği kabullendi, işte benzer bir durum Kuzey Yıldızı için de yaşanabilir.

Zümrüdüanka her hafta vites yükseltiyor.Aynı Sefirin Kızı gibi.Şimdilik Kuzey Yıldızı, Cumartesi akşamlarının birincisi olabilir. Ama rakibi de zirveyi zorluyor.

İşte 8 Şubat Cumartesi gününün reytingleri:

Total:
Kuzey Yıldızı: 10.51 ile 1. sırada
Zümrüdüanka: 8.06 ile 2. sırada

AB
Kuzey Yıldızı: 5.96 ile 3.sırada
Zümrüdüanka:5.71 ile 4. sırada

ABC1
Kuzey Yıldızı: 7.86 ile 1.sırada
Zümrüdüanka:7.78 ile 2. sırada