Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale giderken Vuslat dizisinden şoke eden gelişme!

Finale giderken Vuslat dizisinden şoke eden gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Vuslat dizisinin 41.yeni bölümü 17 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak. Kadir Doğulu, Devrim Özkan,Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar’ın başrollerinde yer aldığı dizi 44. bölümüyle birlikte final yapacak.

Adım adım finale yaklaşan dizide geriye sadece 4 bölüm kaldı. Bu 4 bölümde de önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 41. bölüm fragmanında deliye dönmüş bir Feride görülüyor. Tahsin’in tali ettiği Feride’ye ne olacağı da herkesi meraklandırdı. Acaba Vuslat finale giderken Feride ölecek mi? 41. bölüm fragmanında silah sesi duyuluyor, Feride vurulacak mı, işte bu belli değil ama. Devrim Özkan’ın oyunculuğu da bir hayli övülmekte.

Dizinin takipçileri ise hala final kararına alışmış değil ve eleştirilerini sosyal medyada sürdürüyor.
Feride’nin ölme ihtimali ise dizi takipçilerinin içini acıtıyor.Böyle bir gelişme olmamasını dileyen hayranlar, 41. bölümde ateşlenen silahın nelere mal olacağını merakla bekliyor.

Vuslat hayranları final yapacak olan dizinin Aziz ve Feride’nin mutlu sahneleri ile bitmesinden yana. İşte 17 Şubat Pazartesi yayınlanacak 41.bölümden ilk görüntüler: