Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde bir olay bitiyor, bir başka olay başlıyor!

Yasak Elma dizisinde bir olay bitiyor, bir başka olay başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamlarının neşesi konumundaki Yasak Elma dizisinde 69.bölüm gümbür gümbür geliyor. 17 Şubat Pazartesi akşamı yeni bölümde Nadir’in Yıldız için doğum günü partisi düzenlediğini ve kalbine de girdiğini göreceksiniz.

Halit’ten 68.bölümde boşanan Yıldız, hala hırsını almış değil. Biraz da bu hırsın etkisiyle ve yeni bir oyun planı yapmasının da sonucu Nadir’in evlilik teklifini kabul edeceğini Halit’in yanında söyleyecek.

Halit’in doğum günü düzenlediği için Nadir’e yumruk attığı 69.bölüm fragmanında hem eğlenceli sahneleri hem de Yıldız’ın iş kadını kimliği ile yükselmeye başladığı ilk detayları izleyebilirsiniz.

Dizinin hayranları ise senaryonun gidişatından çok memnun. “Yürü be Yıldız kim tutar seni” diye yazan hayranlar, Halit’in fakirlik günlerine nasıl geldiğini de keyifle izleyeceklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Bir dizi hayranı, “Aldatılmış kadına ancak böyle bir motivasyon gerekirdi, seninleyiz Yıldız” yorumuyla gülümsetti. Bu arada Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla karakterinin 70. bölümde diziye nasıl veda edeceği de merak konusu.

İşte Yasak Elma 69.bölümden 1. fragman: