Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir fanlarının şu başarısına bakar mısınız!

Demet Özdemir fanlarının şu başarısına bakar mısınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir’in başarılı oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Engin Hepileri hiç alınmasınlar ama sosyal medyada dizinin elde ettiği müthiş başarının sahibi Demet Özdemir… Ünlü oyuncunun fanları o kadar aktif ve o kadar bağlı ki, her bölümün yayınlandığı akşamı diziyle ilgili paylaşımlarla dolduruyorlar.

Bu sosyal medya çılgınlığının sadece ülkemizde olduğunu da düşünmeyin, dünyanın farklı ülkelerinde ki en az 5 ülkede çok yoğun olmak üzere dizi gündemde yer almayı başarıyor…

Demet Özdemir’in Erkenci Kuş dizisinde popülerliğini artırmasının ardından gelen Doğduğun Ev Kaderindir projesi, oyuncu adına büyük bir iş oldu. Sosyal medyada da takipçileri hem diziyi hem de Özdemir’i öne çıkartan paylaşımlarla desteklerini sergiledi.

19 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan 4 dizi arasında rakiplerine fark atan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiydi. Tabii ki de Demet Özdemir fanlarının müthiş çabası ile gerçekleşti. Diğer 3 rakibinin toplamının iki katı ileti paylaşılması her diziye nasip olmuyor.

Demet Özdemir fanlarının şu başarısına bakar mısınız! 7

Tablo ortada, söylenecek tek bir söz var müthiş bir fan kitlesine sahip olan Demet Özdemir için bu daha kariyerinin başlangıç noktası…