Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde böyle bir hatayı nasıl yaparsın Serhat!

Zümrüdüanka dizisinde böyle bir hatayı nasıl yaparsın Serhat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka, 8. bölümüyle 14 Mart Cumartesi akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar’ın başrolde yer aldığı yapımın 8. bölümünde Nisa Özgüç karakteri ile Itır Esen yapıma katıldı. Birçok yeni gelişmeyi beraberinde getirecek olan bu yeni transfer dizinin hikayesine de önemli katkılar yapacak.

Zümrüdüanka 8.bölümde Serhat Demirkıran’ın aklında fikrinde tek bir soru var. “Annemin ölümü ile ne ilgin var senin?”… Serhat, amcası Abbas’a bu soruyu yöneltiyor ve cevabı istiyor. Bu sorunun yanıtı birçok olaya gebe olacak bir konu olarak görünüyor…

Zümrüt ile Serhat tam aşklarını yaşayacakken ortaya çıkan bazı sözler Serhat’ın iyice kafasını karıştırıyor. İki aşığın yeniden ayrıldığına tanık olup, “ayrılıklar sevdaya dahildir” klişesini söyleyeceğiniz bir bölüm geliyor.

Her şey yoluna girmişken nereden çıktı bu ayrılık? İzleyiciler sosyal medyada bu soruyu soruyor ve Serhat’ın Zümrüt’ün yakın arkadaşı Gülsüm’e neden inandığı da sorgulanıyor. “Böyle bir hatayı nasıl yaparsın Serhat” diye isyan eden dizi takipçileri artık ikilinin aşklarını yaşadığını görmek istediklerini belirtiyorlar. İşte 8. bölümden 1. fragman:

İşte Zümrüdüanka 8. bölüm özeti:

Niyazi Çavuş’un söyledikleriyle soluğu Abbas’ın karşısında alan Serhat, karşısında Azimet’i bulacaktır. Annesinin ölümü ile ilgili öğrendikleri ise Serhat’ı perişan eder. Zümrüt, Kudret’in tehditlerinden sonra gergin bir halde konağa döner. Tüm sıkıntılarına rağmen Serhat ve Zümrüt, Körkuyu mahallesinin mağdur sakinlerine yardıma giderler. Burada Serhat’ın kulağına çalınan bazı sözler onun Zümrüt’e karşı yumuşayan tavrını değiştirecektir.

Konakta kalmaya başlayan Meliha’yı kendisi için tehlike olarak gören Fitnat, onun gözünü korkutmaya kararlıdır. Bu arada Suhandan’ın nikahı için hazırlıklar tamamlanmıştır. Özgüçlerin hain planlarından habersiz olan Demirkanlar düğün alanında yerlerini alırlar. Suhandan’ı evlilikten vazgeçirmeyi başaramayan Serhat ise sessiz ve derinden bir hazırlığın içerisindedir. Serhat, Zümrüt’e karşı yumuşayacak mıdır? Özgüçlerin kurduğu tuzağa kimler düşecektir? İki aile arasındaki gerilim kimlere zarar verecektir?