Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler’in Ahmet’i Şoray Uzun, 40 yıl düşünse dizide yaşadığı aklına gelmezdi!

Seksenler’in Ahmet’i Şoray Uzun, 40 yıl düşünse dizide yaşadığı aklına gelmezdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Seksenler dizisinde Ahmet karakterini canlandıran Şoray Uzun, koronavirüs sonrasında büyük sıkıntı yaşıyor. Şoray Uzun, yıllardır birlikte çalıştığı yapımcı Birol Güven’in gelecekte dünyanın aynı olmayacağına yönelik sözlerini değerlendirdi.

Birol Güven artık dünyanın değiştiğini ve insanların alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağını düşünüyor. Alışveriş merkezleri gibi kalabalık yerlerden uzak duracak olan insanoğlu için yeni bir dönem başlıyor.

Şoray Uzun, yıllardır Birol Güven’in gelecek ile ilgili tahminler ve programlar yaptığını hatırlattı. Oyuncu, “Bunları başkasından duysam temkinli yaklaşırım ama Birol söyleyince çok yanlış gelmiyor. Çünkü o yıllardır ‘Gelecek Geliyor’ isimli programı yapıyor ve bunları yıllar önce de söylüyordu. 53 yıllık alışkanlıklarım var. Yenidünya’ya adapte olmakta zorlanabilirim” diye konuştu.

Seksenler'in Ahmet'i Şoray Uzun, 40 yıl düşünse dizide yaşadığı aklına gelmezdi! 7

Evden dizi çekilen bir ortam yaşanıyor. Seksenler dizi ekibi artık evlerinde çekim yapıyor. Tüm oyunculardan alınan videolar birleştirilerek Ev Yapımı isimli diziye dönüşüyor.

Posta gazetesine konuşan Şoray Uzun, “40 yıl düşünsem evden dizi çekeceğimiz aklıma gelmezdi. İnsanlara da bize de iyi geldi. Önceden aile bireyleri seti ziyarete gelirdi şimdi hepsi evde set işçiliği yapıyor. Herkes işin ucundan tutuyor. Bu dünyada bir ilk ve gerekçesi ne olursa olsun bu işin bir parçası olmak onur verici” dedi.