Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 25 Nisan Cumartesi 66.bölümde Thapki masum bulunuyor

Aşk Bir Rüya 25 Nisan Cumartesi 66.bölümde Thapki masum bulunuyor

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle haftanın her günü buluşan Aşk Bir Rüya dizisinde yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. 25 Nisan Cumartesi günü saat 21.00’de yayınlanacak 66.bölümde Thapki’nin masumiyeti ortaya çıkacak.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki aile yadigarı altınları hırsızlardan korumak için canını ortaya koyar. Bihan zor da olsa Thapki’yi kurtarmayı başarır. Vasu ve ailesi Thapki’ye haksızlık yaptıklarını düşünmeye başlar. Bihan ve Thapki eve geri dönebilecek mi?

Bihan Thapki’yi eve dönmesi için ikna eder ve kendisinden iki gün süre ister. Eve döndüklerinde onları büyük bir sürpriz bekler. Eve giren hırsızlar Thapki’yi rehin alır. Thapki’nin boğazının kanadığını gören Bihan çok öfkelenir ve onu kurtarmayı başarır.

Vasu Thapki’nin yaptıklarından çok etkilenir ve Şada’ya hata yaptıklarını söyler. Şada ise onun desteğini kaybetmemek için dil döker. Büyükanne ise Thapki’ye karşı yanlış yaptıklarını düşünür. Bihan ve Thapki ailenin sevgisini tekrar kazanıp eve dönebilecekler mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan