Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez’den hayranları heyecanlandıran Mucize Doktor mesajı!

Taner Ölmez’den hayranları heyecanlandıran Mucize Doktor mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisini çok özledi! 2019-2020 sezonunun en başarılı dizisi kuşkusuz Mucize Doktor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Güneş, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizi çok iyi reytingler aldı. Birçok kez reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisi 28. bölümüyle birlikte bir süre ara verdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerin durdurulduğu dizide, oyuncular evlerinde kendilerini karantinaya aldı.Çekimlerin ne zaman yapılacağı da bilinmiyor. Ancak hem izleyiciler hem oyuncular diziyi çok özledi.

Taner Ölmez, “Elbet buluşacağız” mesajıyla diziden bir fotoğrafını yayınladı. Oyuncu, bu mesajı ile dizi setini çok özlediğini dile getirdi. Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez’in başarılı performansı büyük takdir toplamıştı. Dizinin bu kadar popüler olmasında da oyuncunun büyük başarısı rol oynadı.

Birçok dizi hayranı da yaptıkları yorumlarda çok özlediklerini dile getirdiler. Taner Ölmez’in paylaşımına yorum bırakan hayranlar, yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Bazı dizilerin Mayıs ayının son günlerinde yeniden çekimlere başlayacağı biliniyor. Mucize Doktor dizisi için de benzer bir karar alınabilir. Ancak henüz planlanmış net bir şey yok.

Taner Ölmez'den hayranları heyecanlandıran Mucize Doktor mesajı! 7

Mucize Doktor ile birlikte hızla popülerliğini artıran Taner Ölmez’in instagram’da 1.9 milyon takipçisi bulunuyor.