Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Aslı Pamuk’tan karantinada beklenmeyen karar!

Melisa Aslı Pamuk’tan karantinada beklenmeyen karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde Alperen Duymaz ile iyi bir ikili oluşturdu. 2020 yılında oyuncunun yeni partneri Serkan Çayoğlu odu. Yeni Hayat isimli dizide başrolü kapan oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle talihsizlik de yaşadı. Yeni Hayat dizisi Mart ayının son günlerinde izleyicilerle buluşacaktı.Ancak Kanal D, koronavirüs salgını nedeniyle setlerde çekimler durdurulunca projeyi gelecek sezona erteledi.

Yeni Hayat dizisinin fragmanları yayınlanmıştı ve beklenti de büyüktü. Ancak izleyiciler Serkan Çayoğlu – Melisa Aslı Pamuk dizi çiftini izlemek için biraz daha beklemek durumunda kalacak. Çekimlerin Temmuz ayında başlaması planı bulunuyor.

Karantina sürecini İstanbul’da geçiren Melisa Aslı Pamuk, bilindiği üzere Hollanda vatandaşlığına da sahip. Hollanda’nın Türkiye’deki vatandaşlarını getirmesi için gönderdiği uçağa ünlü oyuncunun da bindiği ortaya çıktı.

TV100’ün haberine göre Melisa Aslı Pamuk hem ailesini çok özledi hem de Hollanda’da bulunan sevgilisi futbolcu Oğuzhan Özyakup ile buluşmak için böyle bir karar aldı.