Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Yücel’den üst üste dizi şanssızlığı sonrası yeni karar!

Uğur Yücel’den üst üste dizi şanssızlığı sonrası yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılların usta oyuncusu Uğur Yücel, geçtiğimiz yıllarda yaşadığı dizi şanssızlığı ile gündem olmuştu. 2017 yılında İçerde isimli dizide Kudret Sönmez karakteri ile akıllara bir kez daha yazılan Uğur Yücel, son dizilerinin kısa süreli olmasının rahatsızlığını da yaşadı.

2016 yılında Familya dizisi büyük iddialarla başlayıp 10 bölümde sona ermişti. 2018 yılında Nefes Nefese dizisi büyük destek bulmuş ama yine 10 bölümde ekrandan silinmişti. Aynı yıl Muhteşem İkili dizisindeki rolü de kısa süreli olmuştu.

Uğur Yücel’in son dizisi Yüzleşme ise tam bir başarısızlık örneği olarak kayıtlara geçti. Kanal D’de yayınlanan dizi 3 bölümde ekrandan silinip gitti. İşte tüm bu dizi şanssızlıklarının ardından usta aktör Uğur Yücel, bir süredir köşesine çekilmişti.

Uğur Yücel’in yeni dizisi bu sefer televizyon için değil. Aktör, Fatma isimli Netflix dizisinden gelen rolü kabul etti. Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun yaptığı dizinin senaryosunu Özgür Önürme yazdı.

Fatma isimli dizinin kadrosunda önemli isimler bulunuyor. Burcu Biricik’in temizlikçi bir kadını canlandıracağı, bambaşka bir hikaye ile gelen Fatma’da ayrıca; Gökçe Eyüboğlu, Fırat Tanış, Deniz Hamzaoğlu gibi isimler de bulunuyor.