Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i fena sıkıştıran Sen Çal Kapımı sorusu!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i fena sıkıştıran Sen Çal Kapımı sorusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in sempatik instagram canlı yayınları devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları bir kez daha hayranları ile canlı yayında buluşarak, sorularını yanıtladı.

Kerem Bürsin’in sesinden grip olduğu anlaşılıyordu, oyuncu ciddi bir rahatsızlığının olmadığını ve bu nedenle de partneri Hande Erçel ile yan yana durabildiğini ifade etti. “İleri ki bölümlerde sesim böyle çıkıyor ise bilin ki hastayım” diyen Kerem Bürsin, esprili tavırlarıyla enerjisinden bir şey kaybetmemişti.

26 Ağustos Çarşamba akşamı dizinin yeni bölümünün yayınından hemen önce instagram’da canlı yayına çıkan ikili, şu sıralarda kaçıncı bölümü çektikleri sorusuna yanıt vermek istemedi. Kerem Bürsin, “Onu söylemeyelim, şok olursunuz” dedi.

Bu arada yayına Kerem Bürsin’in ablası Melis ve annesi Çiğdem hanım da katıldı. Bürsin, “Anne seni çok seviyorum. Sen uçakta değil misin, şu an” diye konuştu.

Çok iyi anlaştıklarını belirten ve bu durumu bir şans olarak nitelendiren ünlü ikili, “Hande sen Serkan’a; Kerem sen Eda’ya aşık olur muydun?” şeklindeki soruyu da yanıtladı.

Hande Erçel, “Güzel soru. Serkan Bolat birkaç huyu değişsin isterdim” dedi.

Kerem Bürsin ise “Eda bence iyi, Eda’nın kendi ayaklarının üzerinde durmak istemesi, okuma arzusu bence sağlam bir karakter” diye konuştu.

İşte Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in instagram canlı yayında yaşananların detayı…