Ana sayfa Sosyal Medya Bırakın montajı Anıl İlter yapsın! Sen Çal Kapımı için bu kadar şirinlik fazla!

Bırakın montajı Anıl İlter yapsın! Sen Çal Kapımı için bu kadar şirinlik fazla!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin sevilen yaz dizisi Sen Çal Kapımı etkisini her geçen hafta daha da artıran bir performans sergiliyor. Dizinin 7. bölümü 26 Ağustos Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Yine heyecan büyüktü ve ekran başına geçenlerin tatmin olduğu bir bölüm geride kaldı.

Sen Çal Kapımı için sadece dizinin kendisi değil, oyuncuların sosyal medyada sergiledikleri görüntüler de büyük ilgi ile takip ediliyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi müthiş uyumlu halleri ile sıklıkla sosyal medyada yer alıyor.

Instagram üzerinden canlı sohbetler de yapan ikili, esprili sözleri ve hareketleriyle de izleyiciden büyük ilgi görüyor. Sen Çal Kapımı için hazırlanan bir video var ki, adeta şirinlik eseri…

Dizinin yeni bölümüne oyuncuları davet etmek adına Anıl İlter tarafından hazırlanan video, en az dizi kadar ilgi çekti.

“Bırakın Anıl yapsın dizinin montajını” diye yorum bırakan Sen Çal Kapımı hayranları, çok güzel bir tanıtım olduğu fikrinde birleşti. Anıl İlter de bu çabası ile büyük takdir topladı.

İşte Sen Çal Kapımı dizisi ekibinin şirinlik abidesi tanıtımı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sevgili @anililter‘in hazırladığı bu güzel video ile oyuncularımızdan size bir mesaj var! ???? #SenÇalKapımı 20.00’de FOX’ta! ???? @foxturkiye

Sen Çal Kapımı (@sencalkapimi)’in paylaştığı bir gönderi ()