Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinde Melisa Şenolsun ile Edis kavgası!

Menajerimi Ara dizisinde Melisa Şenolsun ile Edis kavgası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi Star TV ekranında Salı akşamları büyük ilgi görmeye devam ediyor. İlk 3 bölümü yayınlanan dizide ünlüler dünyasının arka bahçesinde yaşananların yansımaları farklı bir deneyim yaşatıyor.

Ekran başındakiler elbette ki bunun bir dizi olduğunu biliyor ama, menajerlerin dünyasından ünlülerin durumu izlemek bambaşka detayların ortaya çıkmasını da sağlamakta… Melisa Şenolsun ve şarkıcı Edis’in konuk olduğu 3. bölümde ünlü kaprislerinin hangi boyutlara gelebileceği gözler önüne serildi.

Edis ve Melisa Şenolsun’un rol gereği kavga etmeleri ve ardından da işlerin arap saçına dönmesi, ünlüler dünyasının perde arkasının dikenli bir gül bahçesini andırdığını da en iyi şekilde anlatmış oldu.

Menajerlerin iki ünlü ismi sakinleştirmek ve yeniden bir araya getirmek için ortaya koydukları performans da izleyenleri bir hayli eğlendirdi. Melisa Şenolsun’un Edis için söylediği sözler de ekrandaki izleyicilere adeta kahkalara attırdı.

Edis’in oyunculuk yeteneğinin de izleyiciler tarafından beğenildiğini belirtelim. Ayrıca dijital dizilere bir laf atma durumu da dikkatleri çekti.

İşte Menajerimi Ara dizisinin 3. bölümündeki o sahne: