Ana sayfa Dizi İzle Yemin 16 Eylül Çarşamba 253. Bölüm Fragmanı İzle!

Yemin 16 Eylül Çarşamba 253. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Yemin dizisi, hafta için 5 gün akşam saatlerinde izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 3. sezonuna başlayan Yemin dizisinde olaylar bitmek bilmiyor. Özge Yağız’ın ayrılığının ardından Reyhan karakterinin gölgesinde yeni bir yolculuğa çıkan Yemin 253. bölümü ile bu akşam izleyicilerin karşısına çıkacak.

Emir karakterinin sertleştiği ve duygusuzlaştığı bölümler ekrana geliyor Bugünkü bölümde de “Ya Sözleşmeliyi İmzala Kal Yada Çek Git” sözleri ekrana damgasını vuracak. Videodan Yemin dizisinin 253.yeni bölümünü izleyebilirsiniz.

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla 7 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi 20:45’te sevenleriyle buluşacak. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın
Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar