Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir’in kaybetmekten en çok korktuğu şey!

Demet Özdemir’in kaybetmekten en çok korktuğu şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Özdemir, yüzü olduğu markanın lansmanında gazetecilerin sorularına yanıt verdi. İleride bir popülarite kaybetme korkusu yaşayıp yaşamadığı sorusu yöneltildi.

Böyle bir korku yaşamadığının altını çizen oyuncu, bu kadar çok sevildiği böyle bir dönem yaşandıktan sonra bir gün bu sevgiyi göremez ise üzüleceğini anlattı. Özdemir, “Ama bunu popülariteye bağlamadığım için, bunun ikisini ayırabilirim. Kaybetmekten korktuğum şey, insanların sevgisi olur. Onunla ilgili de kendime göre hem anlaştığım projelerde hem de kendi yaşam tarzımda buna çok dikkat ettiğimi düşünüyorum. Ama tabii ki o korkum var” şeklinde konuştu.

Dans videoları ile sosyal medyada çok konuşulan oyuncu, bu tür paylaşımlara devam edeceğinin mesajını da verdi. Demet Özdemir, “Çok fazla zaman olmadığı için, prova süreçlerim çok kısa sürüyor. İzlediğiniz videolar, 1,5 saate çıkıyor çünkü. O yüzden daha setimiz otursun, boşluklarım daha uzun olursa, daha uzun dans videoları da olacak” açıklaması ile hayranlarını mutlu etti.

Bir arkadaşı ile birlikte farklı bir dans figürleri sergileyeceğini anlatan oyuncu, bunun sürpriz olduğunu da vurgulayarak detay vermek istemedi.

Kendisi hakkında çıkartılan aşk dedikodularından rahatsız olduğunu da belirten ünlü oyuncu, bunların doğru olmadığı ile ilgili sosyal medyada paylaşım yaparak, dedikoduların sürmemesini sağlamaya çalıştığını ifade etti.

Ünlü oyuncunun parmağındaki yara bandı da dikkat çekti.

Dizinin setinde yaralandığını belirten oyuncu, bir şeyinin olmadığını, yara bandını da mikrop kapmaması için taktığını söyledi.

Röportajın detaylarını videoda bulabilirsiniz.