Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Fırat, yeni dizisi Kefaret’in çok beğenilen fragmanıyla müjdeyi verdi

Mert Fırat, yeni dizisi Kefaret’in çok beğenilen fragmanıyla müjdeyi verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından uzun süredir ekranlarda olmayan Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okun ile birlikte başrolünde yer aldığı Kefaret dizisiyle dönüyor. Bu kez çocuğu kaybolan Zeynep isimli kadına yardım eden bir polis rolünde izleyeceğiz onu.

Dizi ve Sinema çalışmalarının yanı sıra, tiyatro ve DasDas sahnesi ile İhtiyaç Haritası gibi önemli bir yardım platformunun da kurucularından olan Mert Fırat, hayranlarının merakla beklediği Kefaret dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Oyuncunun heyecanını instagram sayfasından yaptığı paylaşımla da ortaya koyduğu Kefaret dizisi, merakla beklenmekte. Tanıtımları bir süre önce dönmeye başlayan dizi, Show TV’de yayınlanacak.

Mert Fırat, takipçilerinin çok beğendiği yeni fragmanı instagram sayfasından paylaştı. İzleyenlerin merakla beklediklerini ifade ettiği dizinin çok yakında ekranda olacağı bilgisini de paylaştı oyuncu.

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı, merakla beklenen “Kefaret” dizisinin 1. bölümünden 2. tanıtım aşağıda…

“Biliyorum kızımı bir daha hiç göremeyeceğim.” #Kefaret çok yakında başlıyor! @foxturkiye @kefaretfox @nurgulyesilcayy @yurdaerokur @kokenliege @ozgeozacar @25film