Ana sayfa Sosyal Medya Keşanlı değil, kemanlı! Kırmızı Kamyon dizisiyle gelen Görkem Sevindik, bilmeyenleri şaşırttı!

Keşanlı değil, kemanlı! Kırmızı Kamyon dizisiyle gelen Görkem Sevindik, bilmeyenleri şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Ramo dizisiyle ekranlara gelen Görkem Sevindik, aslında Söz dizisindeki Keşanlı (Mücahit) rolüyle hafızalara kazındı. Oyuncunun oynadığı Keşanlı karakterini izleyenleri hala unutamıyor. Sonrasında Ramo dizisinde Boz karakteri ile oynamıştı ama uzun süre Keşanlı olarak anılacağı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara yorum yapanlardan belli!

Oyuncu, yeni sezonda Kırmızı Kamyon isimli Show TV’nin yeni bir dizisi ile gelmeye hazırlanıyor. Bir itfaiyeciyi oynayacağı dizi merakla beklenirken, instagram hesabından yaptığı son paylaşım ise dikkatleri çekti.

Oyuncunun elinde kemanı gören hayranlarından bazıları “Canlı açsan da biz de dinlesek” diyerek Görkem Sevindik’e seslenirken, kimileri bunun bir şaka olduğunu ve öylesine poz verdiğini düşündü.

Kimi takipçileri ise Görkem Sevindik’in keman çaldığını bildiği için başka türlü yorumlar yapmaktalar. Oyuncunun müzikle olan bu yakınlığını bilmeyenler şaşırsa da bilenler “Bize de çal ” diyerek instagram’dan canlı yayın ya da video istiyorlar.

Yeni dizisi Kırmızı Kamyon’un çekimlerinin Aralık ayında başlayacağı planlanan Görkem Sevindik’in başrolde kimlerle oynayacağı henüz bilinmiyor ama yönetmenliğini Osman Kaya’nın yapacağı öğrenilen dizinin senaristliğini ise Meriç Demiray üstlenmekte. Dizinin 2021 yılı Mart ayında yayınlanması bekleniyor.

İşte Görkem Sevindik’in instagram’dan kemanla verdiği o pozu:

Keşanlı değil, kemanlı! Kırmızı Kamyon dizisiyle gelen Görkem Sevindik, bilmeyenleri şaşırttı! 7