Ana sayfa Dizi Haberleri Hünkar gitti ama Bir Zamanlar Çukurova’ın reytinglerinden bir şey eksilmedi!

Hünkar gitti ama Bir Zamanlar Çukurova’ın reytinglerinden bir şey eksilmedi!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ hayatına iyi veya kötü dokunduğu herkesin gözyaşları ile Hünkar’a veda etti! Dizinin 72. bölümü ile birlikte artık Hünkar dizide ana konu olmayacak… Vahide Perçin’in sağlık sorunlarını öne sürerek yapımdan ayrılmasından sonra reytinglerin düşebileceği endişesi vardı.

Ancak bu endişeye gerek olmadığı, 72. bölümün de tüm kategorilerde birincilik elde etmesi ve iyi oranların devam etmesi ile anlaşıldı.  Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın ardından diziye Hande Soral’ın da güçlü bir karakter ile katılacağının ortaya çıkması ile, izleyiciler daha da heyecanlandı.

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın dün akşam yayınlanan 72. yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %12,16 izlenme oranı ve %28,19 izlenme payı, AB’de %8,83 izlenme oranı ve %20,75 izlenme payı, 20+ABC1’de %10,98 izlenme oranı ve %24,18 izlenme payı alarak birinci oldu. Bu oranlar dizinin ne kadar önemli bir başarının da sahibi olduğunu ortaya koyuyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın en büyük rakibi Mucize Doktor ise birkaç haftadır artık tüm kategorilerde ikinciliğe yerleşmiş durumda. Daha önce birincilikte atv dizisiyle çekişen Fox TV’nin yapımı, reytinglerini artıramadığı için artık birincilik şansını da büyük ölçüde rakibine kaptırmış durumda.

12 Kasım Perşembe günü ilk 10 program listesi ise şöyle:

Hünkar gitti ama Bir Zamanlar Çukurova'ın reytinglerinden bir şey eksilmedi! 7

Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 72’nci bölümü #HasretKaldım etiketi sosyal medyanın gündemindeydi.

Üçüncü sezonunda ATV ekranında suların hiç durulmadığı ‘Bir Zamanlar Çukurova’da, Hünkar gözyaşları içinde toprağa verildi.

Üç sezondur, ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşktan yola çıkan hikayeyi ve kahramanlarını tüm sevinçlerinde ve hüzünlerinde yalnız bırakmayan izleyici, bu hafta da diziyi zirveye taşıdı!