Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret’in asıl sınavı şimdi başlıyor! Arıza mı, Kefaret mi, bilek güreşini kim kazanacak?

Kefaret’in asıl sınavı şimdi başlıyor! Arıza mı, Kefaret mi, bilek güreşini kim kazanacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazar akşamlarına yeni bir heyecan katan Fox TV’nin Kefaret dizisi, güçlü bir çıkış ile yayın hayatına geçtiğimiz pazar akşamı başladı… İlk bölüm reytingleri çok iyi geldi. Show TV’de yayınlanmakta olan Arıza dizisine dişini gösteren Kefaret, 2. bölümüyle 29 Kasım akşamı nasıl sonuçlar alacak herkes merakta.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer okur, Özge Özacar, Ege Kökenli gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Kefaret dizisinin ikinci bölümünde iyi gidişatını sürdürür ise Arıza için durumlar değişecek. Show TV’nin dizisi, Menajerimi Ara ve Maria ile Mustafa dizileri ile rekabet halindeydi. Ancak Kefaret gelince bu sefer en çok izlenen dizi konusunda Arıza’ya çok dişli bir rakip de gelmiş oldu.

Arıza ve Kefaret arasında Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisinin hangisi olacağı konusunda pazar günü büyük bir yarışa şahitlik edeceksiniz. Menajerimi Ara geçen hafta düşüş yaşamıştı. Maria ile Mustafa dizisi biraz kıpırdanma yaşasa da, yine de haftalardır reytingler konusunda sıkıntıyı hissediyor. TRT1’de yayınlanan Tövbeler Olsun ise kendi kitlesine hitap ediyor ve rekabette en alt sırada bulunuyor. Yani Pazar akşamı Kefaret için çok uygun bir ortam vardı ve bu da ilk bölüm sonuçları ile dizinin tutacağına yönelik ilk işaret alındı.

Kefaret'in asıl sınavı şimdi başlıyor! Arıza mı, Kefaret mi, bilek güreşini kim kazanacak? 8

Kefaret için büyük bir sınav niteliğindeki ikinci bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünden detaylar şöyle:

Meltem’i hastanelik eden Can panikle evden kaçar ve kayıplara karışır. İntihar girişimi sonrası hastaneye kaldırılan Zeynep, Meltem’i polis ifadesinde Can’dan söz etmemesi için tehdit eder.

Sinan Elif’i kaçıranın kendisi olduğu mesajını atan kişinin izini bulur ve hemen harekete geçmek ister.

Kefaret'in asıl sınavı şimdi başlıyor! Arıza mı, Kefaret mi, bilek güreşini kim kazanacak? 9

Zeynep Sinan’ın bu girişiminin kızını sonsuza kadar kaybetmesine neden olabileceğine düşünerek ona engel olacak, yeni gelen bir mesaj ile allak bullak olacaktır.