Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da müthiş ikili geri döndü, izleyici mest oldu!

Mucize Doktor’da müthiş ikili geri döndü, izleyici mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, şimdiye kadar yayınlanan 39 bölümü ile izleyicilere çok farklı duygular yaşattı. Her yeni bölümde ortaya konan vakalar ve bunların sonuçlandırılması noktasında uygulanan yeni yöntemler farklı konularda izleyicilerin de bilgi sahibi olmasını sağlıyor.

Uzmanlar eşliğinde hazırlanan bu sahneler kurgu olsa bile, konular özenle seçiliyor ve hatalı bir bilgi verilmemesi konusunda da özen gösteriliyor. Mucize Doktor dizisinin 40. yeni bölümü 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde Ferda’nın Ferman’a patronluk tasladığı anlar izleyicilerin sinirini bozacak. Uzun bir aradan sonra dizilere dönüş kararı alan Seda Bakan’ın Mucize Doktor’da karar kılması kendi kariyeri açısından da önemli bir adım oldu.

Seda Bakan, Ferda karakterine çok iyi oturdu ve rolünde de oldukça başarılı. Hikayede Ferda’nın yeniden Ali Vefa ile Ferman’ı birbirine yaklaştırmaya başladığını düşünen izleyiciler, “Muhteşem ikili Ali Vefa ve Ferman geri dönüyor” diyerek fragmandan yansıyan sahneleri sevinçle karşıladı.

Tanju’nun Ferman’ı bölüm başkanı yapmamasına kızan izleyiciler, Ferman ile Ali yakınlaşmasının yeniden başlamasından da son derece memnun.

İşte Mucize Doktor dizisinin 40. yeni bölümünden 1. fragman: