Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin dizi şanssızlığı bitmek bilmiyor, 3 dizi büyük sıkıntı içinde!

Kanal D’nin dizi şanssızlığı bitmek bilmiyor, 3 dizi büyük sıkıntı içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni komedi dizisi İyi Aile Babası perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya başladı. İlk iki bölümü yayınlanan dizinin bazı sorunlar çözülmeden yayına aceleyle verildiği izlenimi oluştu. İlk bölümü iyi reyting alsa da dizi hayranları, ikinci bölüme yoğun bir ilgi göstermedi.

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyucu seçiminde bir sorun yok ama diyalogları ve konsepti izleyiciyi alıp götürecek bir noktada da değil…

Güldür Güldür Show’dan bir kez daha ayrılarak bu sezon yine dizi tercihi yapan Çağlar Çorumlu, yine komedi yapımıyla hayranlarını ekranda güldürme çabası içinde. Ancak dizinin diyaloglarında bir sorun göze çarpıyor. İzleyiciler bir şeylerin eksik olduğunu hissediyor.

Kanal D'nin dizi şanssızlığı bitmek bilmiyor, 3 dizi büyük sıkıntı içinde! 9

Böyle güçlü isimlerden oluşan bir ekipten daha fazlasını bekleyen dizi hayranları, önümüzdeki bölümlerde şans verilmesi durumunda dizinin bu sıkıntıları çözebileceği düşüncesi içinde.

Kanal D bu sezon diziler konusunda bazı şanssızlıklar yaşadı. Üst üste ekrana sürdüğü yapımlar sıkıntılar yaşadı. Yeni Hayat ve Çatı Katı Aşk dizilerini yayından kaldırmak durumunda kalan Kanal D, Bir Annenin Günahı dizisinin de Cumartesi akşamları pek de iyi reytingler alamaması ile sıkıntılar yaşıyor.

Kanal D'nin dizi şanssızlığı bitmek bilmiyor, 3 dizi büyük sıkıntı içinde! 10

Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Pamir Pekin ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 4 bölümü yayınlandı ama reytinglerin düşük kalması, Kanal D adına bu sezonun bir başka şanssızlığı oldu.

Bunun yanı sıra geçen sezon çok beğenilen Hekimoğlu dizisi de şu anda düşen reytingleriyle Salı akşamları rekabette zorlanan bir yapım konumunda. İlk sezonda başarısını ortaya kozan dizi, farklı konsepti ile ilgi görmüştü. Ancak pandemi sonrasında ikinci sezonda aynı başarı bir türlü gelmedi. Dizinin reytinglerini haftalardır toparlayamadığı da görülüyor.

Kanal D'nin dizi şanssızlığı bitmek bilmiyor, 3 dizi büyük sıkıntı içinde! 11

Kanal D’nin tek dizi başarısı olarak ise Sadakatsiz gözüküyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizide her şey yolunda. Ayrıca Arka Sokaklar dizisi de 15. sezonunda yine çok iyi sonuçlar alarak, başarılı gidişatını sürdürüyor.

Sonuç olarak, Kanal D’nin bu sezonki dizi şanssızlığının devam ettiğini söylemek yanlış olmaz. Sadakatsiz ve Arka Sokaklar kanalı taşıyor ama diğer 3 dizinin rakipleri karşısında çok iyi sonuçlar alması pek da olası gibi durmuyor.