Ana sayfa Dizi Haberleri Ali Vefa için artık her şey bitti, Mucize Doktor’da karar verildi!

Ali Vefa için artık her şey bitti, Mucize Doktor’da karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, bu haftayı iyi kapatan dizilerden birisi oldu. Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümünün olmaması nedeniyle Fox TV dizisi, reytinglerde yükseliş sergiledi.

Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterine hayat verdiği Mucize Doktor dizisinin 45 bölümü geride kaldı. 21 Ocak Perşembe günü yayınlanacak olan 46. yeni bölümde ise dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. Murat Aygen’in canlandırdığı Tanju, tüm yetkiyi eline aldıktan sonra hastanede çok farklı yöntemlerle bir yönetim sergiliyor.

Ali Vefa’ya da göz açtırmayan Tanju, “Bu insanlar senin arkanı o kadar çok topladılar ki, sen de iyice alıştın ve şımardın. Ama artık bitti” diyerek göz dağı verdi. Ali Vefa’ya artık hata yapma fırsatı vermeyecek olan Tanju, çok kararlı görünüyor.

Ali Vefa’nın başı sadece Tanju ile dertte değil. Ağabeyi olarak gördüğü Ferman da ona sert davranmaya devam ediyor. Ameliyat sırasında Ferman, Ali Vefa’yı odadan kovuyor. Ancak Ali çıkmamak için direniyor ve Ferman hocasının sözünü dinlemek istemiyor. Ancak yaptığı büyük bir hata ve Nazlı da ona “Bu sefer çok ileri gittin” diyerek uyarıda bulunuyor.

Ali Vefa ise hayatın gerçek yüzünü görmeye başlıyor. Kimsenin onu kollamadığı, kendi ayaklarının üzerinde durmak zorunda olduğu gerçeğini anlamalı…

Adil beye dert yanan Ali Vefa diyor ki, “Ferman hocam kollamayacak. Siz arkamda durmayacaksınız.” Ancak Adil hoca, hastanenin bir işletme olduğu ve kuralları bulunduğu konusunu açarak, Ali Vefa’ya haksızlığını anlatmaya çalışıyor.

Ali Vefa’nın bu kadar sıkıntılı günler yaşadığı anlarda yanında bulunan kişi ise Ezo’dan başkası değil. Ali’nin yüzünü güldüren de yine Ezo oluyor.