Ana sayfa Dizi İzle Yemin 23 Ocak Cumartesi 305. Bölüm Fragmanı İzle

Yemin 23 Ocak Cumartesi 305. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Özge Yağız’ın 2.sezon finalinde ayrılmasının ardından düşüş yaşayan Yemin dizisi,Kanal 7 ekranlarında Cumartesi ve Pazar akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Gökberk Demirci’nin Emir karakterine hayat verdiği dizinin yeni bölümü izleyicilerle 25 Ocak Cumartesi günü buluşacak. Yemin 305. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Emir, Feride’nin Peşine Düşüyor! Videodan yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili ilk detayları bulabilirsiniz.

Peki son yayınlanan 304. bölümde neler olmuştu? Yeniden hatırlayalım: Emir Feride’nin yazdığı mektupta aslında neler yazdığını öğrenince şok olur. Ona karşı büyük bir yanlış yaptığını anlayan Emir nasıl bir karar alacak? Emir, Feride’nin konakta kalabilmek için Yiğit’i kullandığını düşünmektedir. Yiğit’e olan sevgisine inanmaz. Melike ise artık dayanamaz ve Feride’nin asıl mektupta yazdığı gerçekleri Emir’in yüzüne söyler. Emir duydukları karşısında şok yaşar. Feride ise kendine yeni bir hayat kurmaya çalışırken Emir’in ona yaşattıkları peşini bırakmıyordur. Emir öğrendiği gerçeklerden sonra şimdi ne yapacak? Narin artık eve geri dönmüştür.

Bu duruma en çok da Masal sevinmiştir. Kemal sevdiği kadını mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yapmaya hazırdır. Narin ise yaşanan onca şeyden kendini sorumlu tutuyor ve Kemal’e karşı büyük bir mahcubiyet yaşıyordur. Kemal için ise geride kalan kötü günlerin hiçbir önemi yoktur. Önemli olan şu andır ve bundan sonra mutluluklarını hiçbir şey bozamayacaktır.

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla Cumartesi ve Pazar Günleri Saat 19:00’da Kanal’7de. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın
Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar