Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinin çok önemli karakteri veda edecek!

Masumlar Apartmanı dizisinin çok önemli karakteri veda edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisinin güçlü oyunculuk performansları, etkileyici hikayesi ve kurgusu ile izleyicileri mest etmeye devam ediyor. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yan karakterleri de çok etkileyici performanslar ortaya koyuyor.

Her hafta izleyicileri duygudan duyguya savuran Masumlar Apartmanı, hikayesinden aldığı güçle sezonun en iyi reytinglerini de elde ederek, adeta güç gösterisi yapıyor. 8 yıl sonra ekrana dönen Ezgi Mola’nın hayranlık uyandıran Safiye performansı ve aynı şekilde ona eşlik eden Merve Dizdar’ın Gülben performansı takdiri hak ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesinde önemli bir rolü bulunan Tansel Öngel de sonradan katılmasına rağmen izleyicileri fazlasıyla etkilemeyi başardı. Naci karakteriyle Safiye’nin ilk aşkı olarak dizide yerine alan Öngel için yakında yapımdan ayrılması beklentisi var…

Masumlar Apartmanı dizisinin çok önemli karakteri veda edecek! 3

Naci ve Safiye’nin duygusallığı izleyicileri de fazlasıyla etkiledi ama Naci’nin sayılı bölümü kaldı. Tansel Öngel’in dizi ile yaptığı anlaşmanın 13 bölümlük olduğu biliniyordu. Şimdiye kadar 10 bölüm dizide yer alan oyuncunun ne zaman ayrılacağı hikaye için de önemli olacak.

Ancak gelen bilgiler anlaşma 13 bölümlük olsa da oyuncunun hikaye gereği biraz daha fazla dizide kalabileceğini belirtiyor. Naci ile Safiye karakterlerinin ilerleyen bölümlerde nasıl sınanacakları da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.