Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden ayrılan isim geri döndü ama yine gidecek!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden ayrılan isim geri döndü ama yine gidecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Cumartesi akşamlarının adeta neşe kaynağı haline geldi! Her hafta başka bir maceranın yaşandığı dizide, bu kez Rus mafyası ortalığı karıştıracak! Dizinin 53. bölümünden hemen önce, sosyal medyada yayınlanan bir paylaşım ise dikkatleri çekti. Diziden bir süre önce giden oyuncu, geri döndü!

Başrollerinden Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin oynadıkları Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, bu akşam 53. bölümüyle ekrana gelecek. Ordu’da çekilen dizi, ekranın adeta gülen yüzü gibi. Komedi türündeki diziden kısa bir süre önce ayrılan isim, yeniden geliyor.

Kim mi bu isim? Pembe’nin bir türlü evlenemediği aşkı Doktor Cihan! Pembe karakterini oynayan Zeynep Kankonde’nin aniden diziden gidişi dikkat çekmişti. Kızının rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’a dönen oyuncunun, yeniden diziye gelip gelmeyeceği meçhul.

Ancak onunla birlikte Cihan karakteri de ortadan kaybolmuştu. Yeni bölümde Cihan dönüyor! Cihan’a hayat veren Emrah Özdilek, instagram sayfasından yaptığı paylaşımla 53. bölümde yer aldığını duyurdu.

“Nerede bu doktor diyenlere gelsin. Tadımlık” notunu paylaşımına ekleyen oyuncu, böylece yeni bölümde olacağını ama sadece kısa bir süre için diziye döndüğünü de duyurmuş oldu…

İşte o paylaşım…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden ayrılan isim geri döndü ama yine gidecek! 7