Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranlara küsen Aslıhan Güner’den müjdeli haber geldi!

Ekranlara küsen Aslıhan Güner’den müjdeli haber geldi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, Show TV’de ekranlara gelen ve başrolünü İsmail Demirci ile paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli romantik komedi dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Güner’in en son rol aldığı Uzak Şehrin Masalı’ndan sonra bir daha ekrana gelmemesi hayranlarını çok üzüyordu. Ancak nihayet güzel haber geldi.

Aslıhan Güner neredeyse bir yıldır ekranlardan uzak. En son rol aldığı Fox TV dizisi Uzak Şehrin Masalı’ndan sonra bir daha sete çıkmayan başarılı oyuncu en sonunda müjdeyi verdi. Aslıhan Güner yeni sezonda ekranlara döneceğini söyledi. Ancak oyuncunun hangi projede yer alacağıyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Aslıhan Güner’in bu haberi hayranları arasında büyük sevinç yarattı. Şimdi herkes başarılı oyuncunun nasıl bir dizide rol alacağını ve nasıl bir karakteri canlandıracağını merak ediyor. Aslıhan Güner uzun süredir tatil yapıyordu.

Ekranlara küsen Aslıhan Güner’den müjdeli haber geldi! 7

Dizi dünyasına 2002 yılında Sırlar Dünyası ile adım atan Aslıhan Güner, Selena. Zeliha’nın Gözleri, Asi, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol almıştı. Ardından Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmuştu. Aslıhan Güner bu dizide cevval bir Karadenizli kadını canlandırmıştı.

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisi sona erdikten sonra bu kez bambaşka bir karakterle ekrana gelmişti. Başarılı oyuncu dram türündeki dizi Uzak Şehrin Masalı’nda büyük bir hayat mücadelesi yaşayan bir kadının acıklı hikayesini anlatmıştı.

Ancak bu dizinin ömrü kısa sürmüştü. Uzak Şehrin Masalı çok düşük reytingler alınca kısa sürede ekranlara veda etmişti. O günden bu yana dinlenen ve sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla hasret gideren oyuncu boş kaldığı bu süreçte uzun zamandır yapmak istediği ancak iş yoğunluğundan dolayı bir türlü fırsat bulamadığı hobileriyle ilgileniyor ve seyahat ediyordu.