Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi etkileyici özellikleri ile izleyicileri kendine mıknatıs gibi çekecek!

Camdaki Kız dizisi etkileyici özellikleri ile izleyicileri kendine mıknatıs gibi çekecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon izleyicileri artık kurgusal hikayelerden daha çok gerçek olan, yaşanmış ve sonuçları bariz görülebilen hikayelere daha çok sarılıyor. Bu noktada da Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan alınmış hikaye ve deneyimleri ile oluşturulan diziler öne çıkıyor. Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda bu noktada başarılarını kanıtlayan yapımlar oldu.

1 Nisan Perşembe gününden itibaren de bu 3 diziye bir de Camdaki Kız katılacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi gerçek bir aşk hikayesinden senaryolaştırıldı. Budayıcıoğlu’nun etkili hikayelerinden birisinin daha ekranda izleyicileri farklı duygulara taşıması bekleniyor. Dizinin psikolojik ve duygusal yönleri ile izleyicileri mıknatıs gibi kendisine çekmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Burcu Biricik gibi çok önemli bir ismin başrolde bulunması, ayrıca Kırmızı Oda’da öne çıkan Feyyaz Şerifoğlu ile de başrolde partnerlik yapması önemli bir ilgi artışı da getirdi. Kırmızı Oda’da Boncuk ile Can karakterlerinin kavuşmama hali izleyicilerin yüreklerini yaralamıştı. Can gerçek birisi değildi bir hayaldi. Ancak Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın büyük aşkına Feyyaz Şerifoğlu hayat verecek.

Camdaki Kız dizisi etkileyici özellikleri ile izleyicileri kendine mıknatıs gibi çekecek! 8

Camdaki Kız dizisi hayatı sorgulatacak bir yapım olarak öne çıkacak. Dram sevenler için bulunmaz bir hikayesi var.. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu diziyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Nalân karakteri aracılığıyla aşkı ve âşık olunan kişileri sorgulatarak izleyiciyi, kendi hayatındaki iç hesaplaşmasıyla baş başa bırakacak. Yanı sıra sevgi arayışına düşüldüğünde yapılan seçimlerin isabetliliğine ve kimin doğru kişi olacağına dair soru işaretleri de doğuracak” diye yorum yaptı.

Camdaki Kız dizisinin, Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan diğer 3 dizi gibi etkileyici ve başarılı bir yapım olması kimseyi şaşırtmayacak. Perşembe rekabetinde Bir Zamanlar Çukurova ciddi bir kayıp yaşamayabilir ama Bir Zamanlar Kıbrıs büyük bir çıkış yaparak birinciliği eline alabilme potansiyeline sahip.. Camdaki Kız ise ilgi çekecektir ve bu rekabette yer alma şansına da sahip…

Anibal Güleroğlu, Camdaki Kız dizisinin neden çok ilgi görebileceğini şu sözlerle ifade ediyor:

Camdaki Kız dizisi etkileyici özellikleri ile izleyicileri kendine mıknatıs gibi çekecek! 9

“Kırmızı Oda’da imkânsız aşklarıyla hayli ilgi gören Boncuk-Can çiftinin ardından Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nu yeniden bir araya getiren ‘Camdaki Kız’, sevgi arayışındaki bir kadının, aile-eş-sevgili üçgeninde umduğunu bulamayıp psikiyatrik vakaya dönüşümünü sunan…

Yaşanan sevgisizlikle ve bocalamalarla gelişen hayat sorgusunu ele alan… Nihayetinde yaptığımız seçimler ve beklentilerimiz üstüne düşündürerek bir bakıma ruhsal analiz şekline bürünen… İçerik potansiyeli geniş bir yapım.

Hal böyleyken psikiyatriye dayanan ‘Kırmızı Oda’nın ne denli tuttuğuna… ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinin çıkış noktası olan romandan uyarlandığına… Ve dahi izleyicinin, Gülseren Budayıcıoğlu hikâyelerinde kendinden bir şeyler bulduğuna bakarsak… ‘Camdaki Kız’ın da ilgi çekeceğini ve Perşembe yarışında atak yapabileceğini söyleyebiliriz. İyi şansalar…”