Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı bitti, Kardeşlerim dizisinden fırsatlarla dolu son 3 bölüm!

Gönül Dağı bitti, Kardeşlerim dizisinden fırsatlarla dolu son 3 bölüm!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisi ilk sezonunu 18. bölümü ile birilkte tamamlayacak.Genç oyuncuların güçlü performansları ile öne çıkan, usta isimlerin de rollerini başarıyla canlandırdığı dizi son dönemin dikkat çeken yapımlarından birisi oldu.

Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi, Gönül Dağı’nın etkisi ile AB ve ABC1 gruplarında TRT1 yapımı ile baş edememişti. İzleyici ilgisini üzerine çekme noktasında Kardeşlerim dizisine büyük fırsat çıktı. Gönül Dağı dizisinin geçtiğimiz Cumartesi günü 30. bölümü ile sezon finali yapmasının ardından Kardeşlerim dizisi için fırsat çıktı.

Tüm kişiler kategorisinde zaten iyi reytingler alan ve birincilikleri de zaman zaman elde eden atv dizisi, şimdi daha çok izleyiciye ulaşma noktasında bir fırsat buldu. Gönül Dağı yokken cumartesi akşamlarının sürükleyici yapımı olacağına kesin gözüyle bakılan Kardeşlerim, 3 bölüm üst üste zirvede yer alabilecek gibi duruyor.

16.bölümü 5 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan dizi bu 3 bölümlük fırsatı değerlendirir ise ikinci sezonda daha fazla izleyiciye ulaşmak gibi bir şansın da sahibi olabilecek. dizinin 16.bölümünde ise hesap vakti geldi… İşte 16. bölümden 2. fragman: