Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merakla beklenen ‘The Good Wife’ isimli dizinin yerli adı belli oldu. Peki başrol oyuncusu kim olacak?

Merakla beklenen ‘The Good Wife’ isimli dizinin yerli adı belli oldu. Peki başrol oyuncusu kim olacak?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Avlu ve Savaşçı gibi bir döneme damga vuran dizilerin yapım firması   Limon Film yeni sezonda  çok dikkat çeken bir yapımı izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Limon Film’in, CBS’nin Emmy ve Golden Globe ödüllerini kazanan ve 7 yıl boyunca da Amerika Birleşik Devletleri’nde reyting rekorları kıran ‘The Good Wife’ ismil dizinin haklarını satın aldığını buradan duyurmuştuk.

ABD’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan ve  2009 yılından 2016’ya kadar yayınlanan ‘The Good Wife’, hukuki ve politik drama dizisi olarak biliniyor.

Merakla beklenen ‘The Good Wife’ isimli dizinin yerli adı belli oldu. Peki başrol oyuncusu kim olacak? 7

Dizinin ana karakteri olan Alicia Florrick’in mutlu evliliği, bir gün internete düşen skandal görüntülerle kabusa dönüşüyor. Cook County Eyalet Savcısı olan kocası da hapse düşünce, eski mesleği olan avukatlığa dönen Alicia, üniversite yıllarında sevdiği adamın yanında avukat olarak çalışmaya başlıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, dizinin yerli ismi belli oldu. Henüz kanalı belli olmayan dizi, ülkemizde ‘Skandal’ ismiyle  izleyiciyle buluşacak. Dizinin yerli versiyonu için yoğun bir çalışma sürdürülüyor. Öte yandan kulislerde dizinin başrol oyuncusu için etkili bir ismin düşünüldüğü konuşuluyor. Aynı zamanda MF Yapım’ın ‘Ayrılık’ dizisinin ilk adı ‘Skandal’ olarak açıklanmıştı. İsim hakları Limon Film tarafından satın alındığı için bu ismin kullanılamadığı öğrenildi.