Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam birinci ama reyting düşüşü iyi değil, Baş Belası’ndan şaşırtan sonuç!

Aşk Mantık İntikam birinci ama reyting düşüşü iyi değil, Baş Belası’ndan şaşırtan sonuç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen Aşk Mantık İntikam dizisine yeni bir rakip geldi… atv ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Baş Belası dizisi artık Cuma akşamları yayınlanıyor… Dün akşam 7. bölümü izleyici ile buluşan atv dizisinin yeni günündeki ilk performansı merak konusu oldu.

Aşk Mantık İntikam ve Baş Belası dizilerinin dün akşamki reyting performansları ortaya çıktı. Fox TV’nin romantik komedi dizisi çok başarılı sonuçlar aldığı yaz ekranında düşüş yaşaması ile dikkatleri çekmeye başladı.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizinin 7. bölümü dün akşam yayınlandı. Tüm kişilerde birincilik elde eden dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikinci sırada yerini aldı.Hem sıralama hem de reytingler noktasında dizinin diğer yaz yapımlarına göre gayet iyi noktada olduğu görülüyor.

Ancak asıl sıkıntı, çok daha iyi oranlar elde eden Aşk Mantık İntikam’ın reyting gücü bir hayli zayıflamaya başladı. Kış sezonu yapımlarını bile kıskandıracak sonçlar gelirken, son iki üç haftadır başlayan yavaş yavaş düşüşler ciddi bir noktaya geldi. Ortalamanın altına doğru sarkma noktasına gelen reytinglerdeki bu düşüş pek de iyi bir sinyal vermiyor.

Aşk Mantık İntikam birinci ama reyting düşüşü iyi değil, Baş Belası'ndan şaşırtan sonuç! 8

atv’nin baş belası dizisi ise 8. bölümü ile birlikte dün akşam ekrandaki yerini aldı. Pazar günlerinden farksız bir reyting elde eden Baş Belası, izleyicilerini yeni güne taşımayı başardı. Dizinin sıralama bakımından durumu iyi olsa da reyting oranları noktasında pek de iyi olmadığı ortada.

Tüm kişilerde altıncı olan dizi, AB’de günü dördüncü olarak bitirdi ve ABC1’de ise beşinci sırada yerini aldı.