Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci’nin başrolündeki El Kızı dizisi için bomba isim!

Sevda Erginci’nin başrolündeki El Kızı dizisi için bomba isim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yeni sezon için birçok farklı proje hazırlıyor. Dram yapımlarının öne çıktığı dizilerden birisi de El Kızı olacak. Sevda Erginci ile anlaşma yapılmıştı. Erginci’nin partneri ise İsmail Ege Şaşmaz oldu.

En son Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinde birlikte aynı sette yer alan iki ünlü isim El Kızı dizisinin başrolü olarak yeni sezonda izleyicilere etkileyici bir hikaye sunacak. Titizlikle yürütülen El Kızı dizisinin kadrosuna yeni isimlerin de katılması bekleniyor. Çekimlerine Ağustos ayı içinde başlanması beklenen dizi için hazırlıklar son aşamaya geldi.

Muğla’da yapılacak çekimler öncesinde Miray Daner’e teklif yapıldığı ortaya çıktı. Saygı dizisinin ikinci sezonu için sette olan Daner’in teklifi kabul etmediği de gelen bilgiler arasında.

Zeki Demirkubuz’un Hayat isimli yeni sinema filminde yer almaya karar veren Miray Daner, nedense 3 yıldır televizyon dizilerinden uzak duruyor.

Sevda Erginci'nin başrolündeki El Kızı dizisi için bomba isim! 3

Vatanım Sensin’de büyük çıkış yaptıktan sonra Bir Litre Gözyaşı dizisinde başrolde yer alan oyuncu, kötü bir deneyimden sonra televizyon dizilerinden soğumuş gibi bir hava estiriyor.

Son 3 dizisinde hep dijital projeleri tercih eden Miray Daner; Hakan Muhafız’da Kahin olmuştu. Sonrasında Saygı dizisinde Helen olarak izlediğimiz oyuncu, geçtiğimiz aylarda ise Kuş Uçuşu isimli yine Netflix dizisinde yer aldı…

Miray Daner’in son 3 yılda 3 farklı dijital dizi tercihi yapması ama televizyon projelerini kabul etmemesi de hayranlarını üzüyor. Birçok dizi hayranı Miray Daner gibi yetenekli bir ismi yeniden televizyon ekranında görmek istediklerin belirten yorumlar yapıyor.

Oyuncuya bu sezon da farklı projelerden teklifler geldi. En son Fox TV’nin El Kızı dizisi için de teklif yapıldı, ancak Miray Daner şimdilik yoluna sinema projesi ile devam etme kararı aldı.