Ana sayfa Dizi Haberleri Berkay Ateş’in yeni projesi belli oldu! O artık ekranın en sürükleyici dizilerinden birinde!

Berkay Ateş’in yeni projesi belli oldu! O artık ekranın en sürükleyici dizilerinden birinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Alev Alev dizisinde gazeteci Ozan karakteriyle izlediğimiz Berkay Ateş yeni projesini seçti. Yetenekli oyuncu yeni sezonda Kanal D’nin milyonları ekrana kitleyen dizisi Sadakatsiz’in oyuncu kadrosuna katıldı.

Berkay Ateş’in Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda rol alacağı dedikodusu bir süre önce sosyal medyaya yayılmıştı. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamıştı. Resmi açıklama nihayet geldi. Sadakatsiz’in yapımcısı Med Yapım, Berkay Ateş’in dizinin kadrosuna dahil olduğunu açıkladı.

Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisi kış sezonu sonunda yetersiz reyting sebebiyle final yapınca Berkay Ateş sessizliğe bürünmüştü. Hatta yetenekli oyuncu gazetecilere yaptığı açıklamada bir süre herhangi bir projede yer almayacağını söylemişti. Berkay Ateş’ten o günden beri ses seda çıkmazmıştı.

Berkay Ateş'in yeni projesi belli oldu! O artık ekranın en sürükleyici dizilerinden birinde! 7

Oyuncunun sessizliği nihayet bozuldu ve Sadakatsiz’in ikinci sezonunda Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk ile birlikte Kanal D ekranlarında olacağı açıklandı. Berkay Ateş’in Sadakatsiz’de hangi rolle karşımıza çıkacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.

İstanbul Sokakları ile dizi dünyasına adım atan Berkay Ateş, Cansu Dere ve Gonca Vuslateri’nin başrollerinde yer aldığı Anne dizisinde canlandırdığı serseri karakter Cengiz’le dikkatleri üzerine çekmişti. Dizide gösterdiği performansla ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlayan Berkay Ateş, ardından Gülizar ve Çukur gibi başarılı projelerde yer almıştı.

Yetenekli oyuncu son olarak Show TV’de yayınlanan ve başrollerini Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı Alev Alev dizisinde gazeteci Ozan’ı canlandırmıştı.