Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden harika bir haber var!

Kardeşlerim dizisinden harika bir haber var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonun dört gözle beklenen dizilerinden biri de hiç kuşkusuz Kardeşlerim dizisi. Yeni sezonun yeni bölümlerini merakla bekleyen izleyiciler için güzel bir haberimiz var.

ATV’de yayınanlanan Kardeşlerim dizisi geçen sezona bomba gibi düşmüştü. İlk başlarda cumartesi akşamı yayınlanan ve genç oyuncularıyla çok da iddialı gibi görünmeyen dizi izleyicilerin kalbini fethetti. Öyle ki Kardeşlerim dizisi başta önemsenmeyen genç oyuncuları sayesinde zirveye ulaştı.

Geçen sezonun finalini yine izleyiciyi gözyaşına boğarak yapmıştı. Birinci sezonun son bölümünde Kadir, suçsuz yere gözaltına alınmış ve hapishaneye girmişti. Kardeşleri ise en büyük koruyucuları olan abilerinin polisler tarafından götürülüşünü göz yaşlarıyla izlemişti.

Şimdi izleyiciler merakla ikinci sezonda Kadir’in durumunun ne olacağını ve daha birçok şeyi merak ediyor. Kardeşlerim dizisinin ikinci sezon ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı heyecanla beklenirken haber geldi. İddiaya göre dizinin ikinci sezon ilk bölümü 11 Eylül Cumartesi akşamı ATV ekranında olacak.

Dizinin oyuncu kadrosuna şu ana kadar Miss Turkey 2019 finalistlerinden Nazlı Can Çetin dahil olurken Akif’in gayrimeşru oğlu Kaan’ı da, genç ve yakışıklı oyuncu Eren Ören canlandıracak. Kaan özellikle büyük aşk yaşayan Asiye ve Doruk’un arasını bir hayli karıştıracak.

Diziye yeni dahil olan Nilsu Yılmaz da Cemile Akgün karakterine hayat verecek. Öte yandan Ahu Yağtu’nun canlandırdığı Suzan karakterinin de ablası ortaya çıkacak. Suzan’ın ablasının hikayede nasıl bir yeri olacağı ve kimin tarafından canlandırılacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.