Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinin yeni karakteri izleyiciyi ikiye böldü!

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni karakteri izleyiciyi ikiye böldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi salı akşamları izleyicilerle buluşuyor. Dizinin şimdiye kadar 39 bölümü yayınlandı. İkinci sezona da iyi başlayan dizide en çok Melisa Şenolsun’un canlandırdığı Rüya karakteri tartışılıyor.

Dizinin ilk başında İnci karakterinin Melisa Şenolsun’a teklif edildiği ama oyuncunun kabul etmediği iddiaları sosyal medyada dillendiriliyor. Farah Zeynep Abdullah’ın kendi isteği ile hikayeden ayrılmasından sonra İnci karakterinin yerini doldurması için getirilen Rüya karakteri, dizi hayranları arasında ayrışmaya neden oldu.

Masumlar Apartmanı’nın sıkı takipçileri Han ile Rüya karakterlerinin ilişkisini sorguluyor. Rüya’nın Han’a iyi gelmeyeceğini düşünenler olduğu gibi bunun tersini de savunanlar var. Han ile Rüya arasında bir yakınlaşma olmalı mı, yoksa olmamalı mı? İşte bu soru etrafında sosyal medyada birçok tartışma yapılıyor.

Senaristlere yol gösterme noktasında sosyal medyada yapılan yorumlar zaman zaman öne çıkabiliyor. Zira dizi hayranlarının beklentilerini karşılamayan senaryolar nedeniyle birçok yapımın izleyici kaybettiğine şahit olduk. Bu nedenle de sosyal medyada yapılan bu tür tartışmaları senaristlerin ve yapımcının da dikkatle takip etmesi artık normal bir durum.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni karakteri izleyiciyi ikiye böldü! 7

Masumlar Apartmanı hayranları da Rüya ile Han karakterleri arasındaki yakınlaşma noktasında ikiye bölünmüş bir durumda.

“Rüya ile Han arasında duygusal bir yakınlaşma olmamalı” diye yorum bırakan bir grup dizi hayranı, bunun diziye olan ilgilerini azaltacağını belirtiyor. Ancak bu görüşün tam zıt görüşü savunanlar da var.

Rüya’nın İnci karakterinin boşluğunu doldurması için geldiğini ve hikayenin gelişmesi için de Han ile arasında bir yakınlaşma yaşanması gerektiğini düşünenler de var.

Sosyal medyada bu konu üzerine yüzlerce mesaj paylaşıldı. İnci’den sonra Rüya’nın Han’a iyi gelmeyeceğini düşünenler ise daha fazla gözüküyor…

Melisa Şenolsun ile Birkan Sokullu ikilisini birbirine yakıştıramadıklarını belirtenler de var… Masumlar Apartmanı hayranları yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyor ve anlaşılan Rüya karakteri bir kırılma yaşanmasına neden olabilir.

Dizinin 28 Ekim Salı günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 40. bölümünden ilk fragmanı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.